Gi selskapet ditt en historisk ramme

Ønsker du å gi gjestene dine en flott ramme rundt fest og selskap? Da er Tenthuset et godt valg. Huset ligger vakker til i Rosegrenden, cirka tre minutters kjøring med bil fra Bergen sentrum.

 

Tradisjonsrike omgivelser

Flere av de små, hvite husene i Rosegrend er bygget på 1700-tallet. Tenthuset (tidligere Sandviken bedehus) ble oppført i 1876 av haugianere som trengte et møtelokale fordi hjemmene var blitt for små til å romme alle som ville møtes for å lese i Bibelen og be. Da huset ble totalrenovert i 2006 ble det lagt vekt på å bevare dets særpreg. Like fullt fremstår det som et tidsriktig lokale der moderne utstyr som projektor, trådløst lydanlegg og ventilasjon er på plass.

 

Det du trenger for et godt selskap

Vårt enkle, men gode kjøkken har alt du trenger av dekketøy og bestikk for selskap med opptil 70 gjester. Porselenet er fra Figgjo og bestikket har Con Gusto-design.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt med servering av alkohol på Tenthuset!

 

Overnatting

Ønsker gjestene dine overnatting? Tenthuset har gode samarbeidsavtaler med det lokale Sandviken Brygge Hotel og med Best Western Hordaheimen i Bergen sentrum.

Ta kontakt med oss på 55326640 dersom det er noe du lurer på. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få et flott arrangement.

Hilsen staben på Tenthuset.

Gå videre til bestilling.